Home Contact Assortiment
Elektrisch gereedschap

Uiteraard kunt u bij ons terecht voor elektrisch gereedschap van de beste kwaliteit. Wij adviseren u graag bij uw aankoop. Wij leveren de volgende merken:

Makita

Makita levert professioneel elektrisch gereedschap. U vindt bij ons een selectie uit het Makita assortiment. Uiteraard kunnen wij ook artikelen voor u bij bestellen indien wij deze niet op voorraad hebben. Meer informatie over Makita en het volledige assortiment vindt u op de website van Makita: www.makita.nl.

EINHELL

Van EINHELL hebben wij veel artikelen van het RED assortiment. Dit gereedschap behoort  tot het topassortiment van EINHELL, geschikt voor de veeleisende doe-het zelver. Alle machines hebben een groot bedieningsgemak, hoogwaardige kwaliteit en een uitmuntende prijs-  
kwaliteitsverhouding. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het BLEUE assortiment. EINHELL BLUE is een complete lijn producten waarmee EINHELL voorziet van een degelijke instaplijn. Meer informatie over Einhell vindt u op de website www.einhell.nl.

PROXXON

Voor het fijnere werk hebben wij een ruim assortiment van PROXXON. PROXXON  levert fijnmechanisch gereedschap van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Meer informatie vind u in de uitgebreide catalogus die u gratis kunt afhalen in onze winkel of op de website www.proxxontools.nl.